11 dl
honungsglaze (färdig eller enligt receptet nedan)
1200 g
strimlad vitkål
11 grovt
riven morot
12 msk
vitvinsvinäger
11 dl
majonnäs
1100 g
rucola
12 msk
olja
11 msk
soja
12 msk
honung
10.5 tsk
liquid smoke
11 tsk
sechuanpeppar eller chiliflakesLägg potatisen på en ugnsplåt och ringla över olja, timjan och flingsalt. Låt stå i ugnen i ca 25 minuter. Fläskfilé Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Stek eller grilla köttet cirka 20 minuter. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. Pensla med glazen några gånger under stek- eller grilltiden. Coleslaw Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. Tillsätt majonnäs och rör om. Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. Glaze Blanda alla ingredienserna.
Smaka av med salt och peppar. Lägg i en bunke tillsammans med rädisor, rödlök och sockerärtor. 700 g fläskfilé. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. 1Skiva upp köttet och servera tillsammans med potatissallad och krispiga citronettgrönsaker
Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet. Avsluta med att strössla över persilja och chiliflakes innan servering
Avsluta med riven ost, salt och peppar. Späd eventuellt såsen med vatten för en tunnare konsistens. 12 dl majonnäs 0,5 citron, saft och skal 1 klyfta vitlök 1 dl olivolja, virgin 1 dl parmiggiano reggiano, riven salt och svartpeppar 0,5 dl vattenBlanda majonnäs med citronskal och saft
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 4 port basmatiris eller annat ris 1 gul lök ca 600 g strimlad kycklinglårfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk olja 1 msk curry 2 dl vatten 2 msk kycklingfond eller buljongtärning (2 msk fond motsvarar 1 tärning) 1 1/2 dl matlagningsgrädde ev majsstärkelse (Maizena) 2 msk persilja 1 1/2 dl mango chutney salt och peppar att smaka av med Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Majskycklingbröstfilé/-lårfilé 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.