Helgrillad fläskfilé med honungsglaze
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 12 msk olivolja
  • 12 tsk torkad timjan
  • 11 fläskfilé
  • 11 tsk svartpeppar
  • 11 dl honungsglaze (färdig eller enligt receptet nedan)
  • 1200 g strimlad vitkål
  • 11 grovt riven morot
  • 12 msk vitvinsvinäger
  • 11 dl majonnäs
  • 1100 g rucola
  • 12 msk olja
  • 11 msk soja
  • 12 msk honung
  • 10.5 tsk liquid smoke
  • 11 tsk sechuanpeppar eller chiliflakesLägg potatisen på en ugnsplåt och ringla över olja, timjan och flingsalt. Låt stå i ugnen i ca 25 minuter. Fläskfilé Putsa fläskfilén och salta och peppra runt om. Stek eller grilla köttet cirka 20 minuter. Använd gärna stektermometer, fläskfilén är perfekt vid 70 grader. Pensla med glazen några gånger under stek- eller grilltiden. Coleslaw Blanda vitkålen med morot, vinäger och salt. Tillsätt majonnäs och rör om. Servera fläskfilén med den rostade potatisen, coleslaw och rucola. Glaze Blanda alla ingredienserna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.