Sej meddijonsenap, vittvinoch blandade örter. Den är lika god som den är ful, men om man förmår se bortom dess gråa nyanser, har man en fisk som smakar alldeles fantastiskt bra, och som dessutom brukar säljas till väldigt förmånligt pris, i jämförelse med sina mer estetiskt tilltalande släktingar
Penslas med lite väl kryddad marinadoch blir supergoda. Till detta passar antingen ett ljust öl med inte alltför stor beska eller ett vittvinmed bra syra och liten sötma
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Kyckling med smak av dragon ochvittvin,. Lägg i kycklingen och låt den koka med några minuter. Kikar in med ett litet recepttips till veckans matplanering
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vinoch vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Sedan smakade jag mig fram med mera vittvin, dijonsenap, soja, en nypa chilisås (mest för sötmans skull) och silade av såsen efter ett uppkok och saltade och pepprade
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. När löken är klar häll i tomathacket och dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.