Det sista du gör precis innan servering är att lägga i räkorna i såsen. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Ta upp räkornaoch lägg dem på en tallrik. Blanda försiktigt ner räkorna i tomatsåsen utan att röra om (för att undvika att bitar av stjärtskal blandas med i såsen)
Tillsätt krossade tomater, paprikapulver, buljong ochvin. Lägg i avrunnen skaldjursmix och vatten. 0,5 dl vittvin, chilenskt. 300 g torskfilé 2 gul lök, hackad 2 msk olivolja 2 burkar krossade tomater, à 400 g 5 dl fiskbuljong 0,5 dl vittvin, chilenskt 1 msk paprikapulver 5 burkar skaldjursmix i lake, à 170 g 5 dl vatten salt, efter smak persilja, finhackad
Häll i potatisskivorna, vittvin, grönsaksbuljongpulver, vatten och torkad dragon. Med matiga tillbehör (här bacon) kan vi sitta och njuta av soppan medan höstvindarna med Katia i spetsen river utanför
Ös i bönorna, persiljan, citronskalet ochvinet. Skala räkornaoch ställ kallt. Hetta upp smöret i en liten kastrull tills det doftar nötigt och är lite brynt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.