Dessa små mandelkorgar är så goda och enkla att fylla med ngn godsak. Jag gjorde dem för en tid sedan, innan bloggen, och fotot är verkligen kasst, men kom på att jag måste bara dela detta recept med er nu, får fixa till en bättre bild nästa gång de tillagas
Arbeta ihop degen på bakbord med resten av mjölet. Pensla formarna med lite smält smör. Strö formarna med ströbröd så släpper de lättare då de är färdiga
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. )175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Smörj mandelformarna med smält smör. Lägg mandel, bit-termandel, socker och vaniljsocker i skålen till matberedaren med kniven monte-rad och kör till ett mjöl
Smörj och bröa en form med löstagbar kant. Fyll formen med hälften av smeten. På med resterande smet. ) 175 g smör2 1/2 dl socker2 eko ägg 4 1/2 dl ekologiskt vetemjöl2 tsk vaniljsocker1 msk bakpulver1/2 tsk salt3 dl ekologisk yoghurtFyllning. 1 dl socker1 tsk kanelVispa smör och socker luftigt, blanda i äggen och sen varva ner de torra ingredienserna tillsammans med yoghurten
Så kom igen nu, alla ni små gottegrisar där ute – laga ert allra smarrigaste julgodis, lägg upp en bild med en kort beskrivning på Instagram och hashtagga #arlajulgodis
NEKTARIN & JORDGUBBSPAJ MEDYOGHURTFYLLNING. GLUTENFRI En söt paj med syrlig fyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte med vaniljpulvret
Det här med att fira Halloween har verkligen spridit sig de senaste åren, och det är svårt att inte springa på en häxa, döden eller ett skelett these days
Det kan vara spännande och innovativt med alla dessa smakexperiment. Receptet har jag ärvt av mamma, nedskrivet för hand med lite snirklig men pregnant stil, utmärkande för den tid då postkassörerna skrev alla kvitton för hand och hade flerårig utbildning bakom sig, motsvarande dagens högskolekompetens
Olja in alla formarna med fett. Smaksätt eventuellt med honung. Klicka hjortrongrädden i mandelformarna precis innan servering och garnera med riven kakaomassa och citronmeliss
Dukning i rött och grönt, med servetterna brutna som julgranar. med familj var inbjudna. Svamptartletter med riven ost gratinerades i ugnen strax före det ringde på dörren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.