Blanda ingredienserna till fyllningen och fördela över degen i långpannan. Snart är det kanelbullens dag och har man som mig, två små barn så vet man hur svårt det är att hinna baka kanelbullar som tar sin lilla tid
För er som vill baka ett nyttigare alternativ så kommer ett här. Jag bakade denna cheesecake med kanel för någon vecka sedan - tyvärr hann jag inte ta kort på den innan fikagästerna slukade den men här kommer receptet
För något år sen. för att inte tröttna på taco. Det känns som om att taco är lika med helg. upptäckte vi en typ av marockansk snabbmat med hjälp av Jamie Oliver
Pasta al fornoHär kommer ytterligare ett pasta recept. Ett alternativ till lasagne är den här rätten. Jag ville ta reda på rester i kylen och då föll valet hit
Iställetför risgrynsgröt. Oftast blir det efter maten, när jag redan ätit både julbord och ansenliga mängder julgodis, varför jag sällan äter särskilt mycket ris à la Malta
Iställetför potatisgratäng. Jag tycker att det är det allra bästa substitutet för potatisgratäng. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 10 Minuter Till
De här kanelbullarna är både ägg- och mjölkfria, och iställetför ägg som pensling använder jag mig av en blandning av sirap och vatten, på så sätt fastnar pärlsockret bra och bullen blir även riktigt god
Dela margarinet i mindre bitar och låt det stå framme en stund för att bli rumsvarmt. Blanda alla ingredienser och knåda för hand till en slät och smidig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.