Vi valde att servera vår porchetta i form av smörgåsar denna gången, var och en fick bygga sin egen macka vid bordetoch lägga på vilka tillbehör man ville
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ett bröd helt i min smak och mums med ost på. Blir då ett bröd med "mindre" skivor. Bara en massa nötter och fröer som man blandar med lite olja och ägg
Täck bunken medett lock, en kökshandduk eller plastfolie. Jag ville servera ett gott bröd till de smaskiga auberginerullarna, som ni fick recept på igår, men vi hade inte något passande bröd i frysen
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Den ultimata godis-cupcaken blev denna härliga vaniljcupcake med zoo-frosting. Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil ochett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Galet gott godis som borde förvaras i skafferi med lås…. Alldeles färska marsipankycklingar fick följa med hem och likaså ett gäng lika färska marsipanägg
Salta och peppra köttet samt gnid in med chilin. Gärna med en stektermometer i mitten av köttet. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Lite smulade digistivekex, passioncurd och lite maräng på toppen som bränns med en brännare. Det blev fyra torskar som fick följa med oss hem för att grillas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.