Men idag blir det ett riktigt gott glutenfritt matbröd. Har ni sett. Gojibär - som för bara något år sedan var svårt att få tag på utom i specialaffärer - hittar du numera överallt, både i vanliga livsmedelsbutiker, men också i alla hälsokostbutiker
Då åt vi - förutom bl a kokosjordgubbssmoothie och nygjord mysli - även de här pannkakorna. Låt svälla minst en halvtimme i rumstemperatur - eller i kyl över natt
Blanda socker, vaniljsocker och maizena och tillsätt lite i taget under fortsatt vispning, och vispa en bra stund tills det blir ett tjockt, vitt och pösigt, nästan klistrigt äggskum
Dessutom är jag fullständigt övertygad om att den extra kostnad det skulle innebära på sikt skulle betala sig i form av färre benbrott, färre depressioner, mindre hjärt- och kärlsjukdomar ochdärmed minskade sjukhusvistelser ochmedicinkostnader
Det var Friends of Adam som först introducerade det näringsrika durramjölet i Sverige (tror jag i alla fall), men senast jag var på inköpsrunda hos Tant Grön hittade jag durramjöl av ett annat märke
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
-. Vi åt kräftor tidigare i veckan och fick då kräftstjärtar över som jag fyllde den här pajen med. Det förra vinet jag skrev om, Jules Rosé Côte de Provence var ett riktigt gott, friskt och smakrikt vin
Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenad ochett nappatag med den italienska läxan till i morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.