Men inte vilken söndag som helst, för det är första-söndagen-på-semestern-söndag. Men på tal om desserter, jag har just sett ett avsnitt av Top Chef Just Desserts
Låter inte detta som en riktigt lyxig start på dagen och helgen, så säg. Tanken på att baka nutellagifflar har legat och grott i min fantasi en längre tid
På svenska hade vi väl sagt, smördegsinbakad oxfilé med lite gojs i. Nej men jag såg på Amerikanska masterchef att de gjorde Wellington och blev sugen på att prova
Lägg köttet med kryddblandningen i en plastpåse. Vill du servera den gravade oxfilén kall som förrätt så går den lätt att skära i tunna, fina skivor när köttet ännu är halvfruset
Oxfilépå bädd av frästa grönsaker. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Detta recept går naturligtvis att göra på vilket vilken större filé som helst, såsom t ex ytterfilé från vildsvin, kron- dovhjort eller filé från vanlig nöt
Detta blev såååå gott – jag gillar att jordnötssmöret inte blev sådär strävt som det annars är och även om jag kan tycka att det här mer är en dessert än frukost så passade det perfekt som frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.