Men inte vilken söndag som helst, för det är första-söndagen-på-semestern-söndag. Men på tal om desserter, jag har just sett ett avsnitt av Top Chef Just Desserts
Tanken på att baka nutellagifflar har legat och grott i min fantasi en längre tid. Samtidigt som jag planerade att göra slag i saken, och förverkligen dena min frukosthägring, läste på Söta Saker om Månadens sötsak - frukost
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Smörj en eller flera formar i valfri storlek och klä dem med en krage av bakplåtspapper (annars rinner smeten över, då de blir riktigt höga i ugn)
Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem påhög värme runt om. Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.