Vill man söta den något kan man köra i en banan, men för mig behövdes inte det. Var lite försiktig med ingefäran, kör gärna i lite i taget på slutet, mixa och smaka av
Lägg upp på bakplåtspapper på ett fat. Jag, inte lika mycket. På med olja och kryddor. Och vill helst inte köpa chips – framförallt pga de hemska kryddorna som används (E521)
Men ni missar väl inte att det är F. Det var när vi var med jobbet i Brändön och lagade mat med deras kock som han sa att han nästan alltid tillagar oxfilé så här
Jag gillar pajer men det är inte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta till när man har många gäster… en buffé med olika pajer är inte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Men känner du dig osäker på surdeg och det är osäkerheten för surdegen som får dig att inte baka något bröd, så går det självklart bra att även tillsätta lite jäst
Jag experimenterade även fram ett nytt recept på kanelbullefyllning, detta eftersom jag ville ha en fyllning som höll ihop och inte separerade degen vilket ofta vanlig kanel/socker/smör-fyllning gör
Putsa oxfilén och bind upp den så att den blir jämntjock. Lägg skivorna i en liten kastrull med oljan och värm upp tillsammans, då blir det lättare att hålla koll på värmen och få ett perfekt resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.