Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. Stek biffarna på medelvärme. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt
Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Varje bild på maten ni ser här har hamnat i min mage. - När "pannkakor" är färdiga lägg de på en bakplåt och toppa med rödbetshummus, avokado och körsbärstomater
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. Går ju fint att använda även som gröt på morgonen, i en omelett eller piffa upp enligt tipset här nedan
I think I used salt, pepper, chopped garlic and fresh chili last week, then I butter fried fresh, green asparagus and topped with finely chopped parsley
Tänk, nu har vi vår sjunde månad på året här och sommaren väljer fortfarande att avvaktande vänta ut oss i periferin för att se när tålamodet tryter helt hos alla stackars svenskar
Add the broth, reduce the heat and cover, letting it cook a few minutes. You’ll want the cauliflower to be “al dente” with a little texture so it isn’t just mush
Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Att äta lite mer vegetariskt är bara bra både för miljön och för dig själv, och även för plånboken. I går gjorde jag en risotto med mozzarella som proteinkälla och det blev verkligen smaskigt
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.