Jag lagar allt mer vegetariskt. Ja, fördelarna med att laga vegetariskt är många. Jag tycker också att de flesta restauranger är fortfarande rätt dåliga på att servera intressant vegetarisk mat
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Veckans vego-middag var gårdagens vegetariska pizza. Vegetarisk pizzafyllning (nedan mängder räcker till fyra pizzor, två plåtar med vardera två pizzor)0,5 burk Mutti pizzasås*50 g soltorkade tomater, strimlade1 ask cocktailtomater**70 g färsk babyspenat, sköljd och väl torkad200 g fetaost, smulad125 g mozzarella, strimladBred ut pizzasåsen, fördela soltorkade tomater och cocktailtomater, lägg på spenaten och strö sist över ostarna
Vegetarisk Färs. 1. Rödkålsquinoa. Koka quinoan enligt anvisning på paketet. 2. Biffar. Blanda havregrynet med mjölken i en bunke och låt det svälla i 5 minuter
Tänkte att idag skall jag göra lunch. Men den får inte bli för omständig. Det blev den här. Den blev smarrig och nyttigJag stekte upp buketter av Broccoli (inte förkokta)
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch. Vi hade den på midsommarafton till det grillade köttet på kvällen, det blev en hit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.