Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Hej hej. Igår tror jag tyvärr att jag gjorde en hel del människor missnöjda med ett aprilskämt som slog an en lite väl känslig sträng hos en del av er, mina fantastiska följare
– Det är svårt att peka på en enda faktor, men jag skulle gissa på att det till viss del handlar om att när jag startade bloggen så fanns det dels ganska få lakto-ovo vegetariska matbloggar, de flesta som fanns var veganska, och att jag redan från början har haft fokus på ganska mycket ”vanlig” mat som jag vegofierat, vilket det verkar ha funnits en stor efterfrågan på
Ett recept från Santa Maria som blev jättegott. Vegetarisk måndag. Häll avrunna kikärtor i stekpannan och tillsätt kryddpåsen med garam masala, vatten, grädde och bladspenat
s VD och Chefskock har vegetariska flickvänner. Let us talk about THE BURGER. Namnet kommer ifrån en sammanslagning av deras tradition av att döpa sina burgare efter städer, och ja – JävligtGott
Veckans vego-middag var gårdagens vegetariska pizza. Vegetarisk pizzafyllning (nedan mängder räcker till fyra pizzor, två plåtar med vardera två pizzor)0,5 burk Mutti pizzasås*50 g soltorkade tomater, strimlade1 ask cocktailtomater**70 g färsk babyspenat, sköljd och väl torkad200 g fetaost, smulad125 g mozzarella, strimladBred ut pizzasåsen, fördela soltorkade tomater och cocktailtomater, lägg på spenaten och strö sist över ostarna
Fick i mig en portion som fick agera både lunch och middag och det var gott. feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor
This post "Masala Chai" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog. KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden -Le Jardin Potager - La Huerta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.