Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Det är skönt att ha några sådana maträtter inplanerade under veckan så att jag får tid över för annat än matlagning
Måndagar brukar vara en seg dag för de allra flesta och det kanske känns som att det inte finns så mycket energi kvar till att laga något ätbart efter arbetsdagens slut
100 g rökt tofu. 100 g trattkantareller, eller annan skogssvamp. När potatisen fått steka ca 10 minuter tillsätter du tofun och låter den brynas tillsammans med potatisen. Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon 300 g Quorn Bitar. 100 g rökt tofu. 100 g trattkantareller, eller annan skogssvamp
Idag lagade jag vegetariska dumplings till lunch. Jag lagar allt mer vegetariskt. Jag tycker det är gott, jag känner mig som en miljöhjälte när jag gör det och det är oftast billigt
På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.