Dessa biffarna, med linser och quinoa, var verkligen supergoda. Vi käkade dem med kokt broccoli, rivna morötter samt den kalla såsen som ni fick recept på häromdagen (se här)
Finhacka löken och bryn den tillsammans med morötterna i olja. Mosa fetaosten. Blanda ingredienserna med boveteflingorna till en mjuk smet som är lätt att forma till biffar
Jätte goda turkiska linsbiffarmed bulgur. Jätte gott att äta med ett salladsblad och lite citron. Då kom hon med en tallrik allt från sallad till citroner och små starka paprikor oxå
Skär osten i tärningar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. 300 g fetaost. Baka i ugn i 15 minuter. Lägg upp osten på ett fat och ringla över honung och olja
Mixa med en stavmixer till en jämn massa, blanda sedan i de linserna du sparat vid sidan av. Klicka biffarna på en uppvärmd stekpanna, stek på medelvärme i rapsolja
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.