Vikt

Vikt

Zucchiniplättar med fetaost och dill

Zucchiniplättar med fetaost och dill

Ingredienser Portioner. 12 st 350 g zucchini 3 salladslökar 150 g fetaost 1 dl vetemjöl 3 ägg 1/2 dl finskuren dill 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar neutral olja till stekning Till servering matlagningsyoghurt (10%) pressad vitlök Lägg till i inköpslistan
RAW CHOKLADBOLLAR

RAW CHOKLADBOLLAR

Här kommer en variant på chokladbollar utan tillsatt socker, som jag också bakade till min sons födelsedag
Peanut butter blondies (veganska)

Peanut butter blondies (veganska)

Jag ser alltid till att ha en burk med nöt- eller mandelsmör hemma (håller länge öppnad i kylskåp dessutom)
Kyckling i currysås | LCHF-arkivet

Kyckling i currysås | LCHF-arkivet

  700 g Kycklingfilé.   450 g Blandade grönsaker.   5 deciliter Grädde.   1 dl Crème fraiche.   2 msk Tamarisoja
Äggröra med spenat och fetaost

Äggröra med spenat och fetaost

Vispa lätt ihop ägg, vatten, salt och peppar. Ringla olja i en kastrull eller stekpanna (gärna i teflon) och häll i smeten
Äggmuffins med chili och spenat

Äggmuffins med chili och spenat

Sätt ugnen på 175°. Rör ihop mjöl, bakpulver, salt och peppar. Tillsätt ägg och kokosmjölk och vispa ihop till en jämn smet
Kesoplättar med vanilj

Kesoplättar med vanilj

Kesoplättar. 4 port. 3 ägg. 250 g keso. 1 ½ dl vatten. 1 ½ msk fiberhusk. 2 krm salt. 3 krm vaniljpulver. 20 g smält kokosolja
LCHF-toast! Gott och nyttigt!

LCHF-toast! Gott och nyttigt!

LCHF toastbröd. Från norska hittade jag inspiration till dessa toastbröd. Bara att fylla med massor av ost, skinka eller det du föredrar i en toast