Limpa med gurk- och skinkmajonnäs

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 limpa
  • 12 skinka
  • 11 dl majonäs
  • 13 msk persilja
  • 1 ättiksgurkaSkär 2 hg rökt skinka i små, små tärningar och blandar dem med finhackad ättiksgurka, 3 msk finklippt persilja och 1 dl majonnäs.
  • 1 Skär brödet i skivor men så att det håller ihop i bottnen. Bre ut blandningen mellan varannan skiva så att man kan skära dubbelsmörgåsar.
  • 1 Slå in brödet i folie, sätter in det i medelvarm ugn i mitten där det får stå i 15-20 minuter.
  • 1 Skär ni upp brödet i varma dubbelsmörgåsar. Ge alla var sin servett så att de kan hålla smörgåsen i den ena handen och ölglaset i den andra.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.