4 hela filéer matjessill, av fin kvalitet på burk 4 skivor rågbröd, långa ej för tjocka 100 g vällagrad ost, ex västerbottensost 1 dl majonnäs 1 dl gräddfil 1 dl färsk pepparrot, nyriven 1 äpple, i tunna skivor 1 rödlök, i tunna ringar 4 potatisar, kokta 1 kruka dill 100 g smör, att bryna
Här kommer receptet på bruschetta med kantareller som jag la ut på Instagram häromdagen. Köpte ett jättegott surdegsbröd på Korsmässomarknaden som blev bra som en lite enklare middag
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
Gör så här. Kärna ur och hacka päronet fint. Strimla fänkålen tunt, t ex med en osthyvel. Blanda cottage cheese med senap, salt, peppar, gräslök, päron och fänkål
Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När den är färdig så lägger du undan den och låter den svalna i kylen