Smaksätt med kryddorna och kanske lite krydgröny om du vill. Knäck två ägg och lägg äggulorna i en rostfri bunke med vid botten, häll över vittvinsvonägern, vispa ihop med en visp
En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Vit sparrismedpocherat ägg, citronhollandaiseoch krassePortioner. Smörstek brödet och toppa med den nykokta sparrisen, hollandaise, krasse ochpocherat ägg
Ångad grönsparrismed pata negra och olivvinägrettPortioner. Lägg upp skinkan på tallrikarna, garnera med lite sallad och blommor och avsluta medsparrisen, servera
Servera sparrisenmed bitar av varmrökt lax, laxkräm och syrlig schalottenlök. Mixa slätt med en stavmixer och tillsätt sedan solrosoljan i en jämn stråle medan du mixar
Värm pannan med rapsolja och rosta sparrisen i oljan, medelstark värme. Tillsätt oljan i en tunn och fin stråle och avsluta med att smaka av med citronsaft, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.