Förra veckan gjorde jag alltså min första beställningstårta ever. Jag och Linda hjälpes åt med tårtan. Jag bakade bottnar, fyllde och täckte tårtan och Linda gjorde figurerna
Nigellas gooey chocolate puddings. Mmm, det här är en efterrätt i precis min smak. yummie. 125 g mörk choklad av hög kvalitet i mindre bitar 125 g osaltat smör 3 st stora ägg 150 g socker 35 g fint vetemjöl, gärna idealmjöl (går jättebra med glutenfri mjölmix också
Fem coola kolor . Den senaste tiden har jag känt ett närmast orimligt sug efter hemlagad kola. I dag kan jag inte hantera det längre, utan tänker ge efter totalt och koka så många sorter jag orkar
Jag var bara så himla sugen på choklad, jag bläddrade igenom en hel bunt recept innan jag insåg att det gällde att kombinera ihop några redan befintliga
Mintglass med chokladkross. 2 dl grädde. 2 äggulor. 5 dr. Stevia Drops. pepparmyntsolja. 25 g krossad mintchoklad (mörk choklad smaksatt med pepparmyntsolja, recept finns här)
Höstsolen är tillbaka efter några dagars regn. Underbart. Direkt skjuter temperaturen upp. Därför passar jag på att slänga in en lite somrigt fräsch dessert här på bloggen
2015-10-10 19. 15. 00. Chokladdessert. Kategori. Allmänt. Lättgjord och lyxig dessert, så god att Rockgrabbens polare nästan slickade glasyren från koppen
Idag har jag gjort en variant på en klassisk tårta som är vanlig i Argentina, Torta Chocolina. Idag har jag gjort en variant på en klassisk tårta som är vanlig i Argentina, Torta Chocolina
Skär bort fästet på fikonen och hacka dem grovt. Kör dem i mixern tillsammans med kaffet och kakaon. Tillsätt hälften av russinen och musslin och mixa ett par sekunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.