Laxcannelloni med räkor och vitvinssås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 10 färska lasagneplattor, låt dom ligga en stund i rumsvärme innan du fyller och rullar dom
  • 300 g lax
  • Marinad
  • ½ dl citronolja
  • fint hackad dill
  • 1 tsk lökpulver
  • ½ tsk vitlökspulver
  • 100 g räkor, fint hackade
  • 200 g färskost, typ philadelphiaost
  • 1 ägg rivet skal från
  • ½ citron
  • nymald svartpeppar
  • 1 dl riven västerbottensost
  • ½ dl fint hackad fänkål
  • Sås
  • 1 msk smör
  • 1 msk mjöl
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 3 dl grädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • ½ tsk fisksås
  • ½ citron
  • ½ dl riven parmesanost
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.