4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gratängen är toppad med skalade räkor, släng på dom precis innan servering för ligger dom för länge i ugnen blir som sega och inte alls vidare tuggvänliga
Nästa gång får det bli att handla räkor till såsen av Vickan också. Gratinerad Rödspätta Jag köpte några spättafiléer med mig när jag åkte för att hälsa på Mamma
Tisdag = fiskdag, då passar en klassisk fiskgratäng bra. Smaka av med salt, peppar och muskot. Skala under tiden räkornaoch strö dem över fisken före serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.