4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vispa ihop curd och grädde med en elvisp till en fluffig kräm. Börja med att göra en pajdeg. Bred ut i pajskalet och dekorera med hallon och blåbär eller vilka bär du vill ha
Vispa ihop med en gaffel och smaka av med salt, peppar och ev. Gott, gott och ganska enkelt. Du tar naturligtvis grönsaker efter egen smak och eget förråd
Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver. Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar
Dill och dragonsillDill och dragon har något gemensamt som förenar dem. Såsen smakade inte alls som jag hade tänkt mig så jag tog i stället vad jag hade hemma och hämtade inspiration ur sillakademins klassiska bok om sill
Nördar finns inom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd med dill som jag tagit inspiration ifrån till detta brödet jag gjorde häromdagen
Krydda med salt och citronpeppar. Då var det måndag och vardag igen. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.