Lägg över fisken på ett fat och täck med folie för att hålla fisken varm. Skär fisken i 4 portionsbitar och krydda med salt och peppar på båda sidor. Hetta upp ca 1 msk smör i en ny stekpanna och stek fisken ca 2-3 min/sida så att fisken får en fin gyllenbrun stekyta
Skär fisken i bitar och lägg i grytan. 2 msk koncentrerad skaldjursfond eller hummerfond eller ersätt vattnet med hemkokt skaldjur-, hummer- eller fiskfond. 200 g vit fiskfilé
Ingredienser Portioner. 2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5