Täck laxenmedtomat- ochmozzarellaröran. Lägg laxen i en ugnsfast form och salta laxen. Fanns en mozzarellamed bäst före idag samt några soltorkade tomater i olja som behövde ätas upp
Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Hacka tomateroch oliver, blanda med fetan. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Smaka av såsen och red sedan av den med lite maizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlök och soltorkade tomater mjukna i smöret
Smält en stor klick smör i pannan och ha ner laxfiléerna. Skär bort skinnet från laxen om den har det. Blanda grädde med maizena och chipotlepasta och ha ner i pannan
Ta från värmen och blanda med strimlad tomat, lägg åt sidan. Häll i grädden och red med färskost till en lagom tjock sås, krydda och smaka av med citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.