Som du kanske har märkt så är det inte så mycketmjölkprodukter just nu i mina recept. Har medvetet dragit ner på det och försöker att tänka om lite, göra lite mer utan just mjölkprodukter
Den är smaksattmedparmesan, västerbottenost, rosmarin och timjan. För att spinna vidare på höstträdens vackra färger lagade jag en sötpotatispajmed stekt svamp och grönkål till middag
Tidigare i veckan njöt vi av denna vegetariska sötpotatispaj och eftersom den fick så mycketuppmärksamhet på sociala medier är det nog läge att vi lägger upp receptet här och nu
Sötpotatispajmed spenat och fetaostPajskal. Med inspiration från Sofia och Ett bättre du bjöd jag i måndags lillasyster på en fantastiskt god matpajsom vi avnjöt ute i solen på balkongen
Vill ni hellre göra en matpaj så föreslår jag att ni kikar in på Lilla Matderiven och Ann-Louises minst sagt lockande sötpotatispajmedsvamp och grönkål
Igår hade vi lite familjemysmed god mat och brädspel. hälls sedan i persiljan och Västerbottenosten. Vi ville lyxa till det lite med en god förrätt så det blev gratinerad hummer
Jag tycker väldigt mycketom potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd
Blanda den hackade persiljan medcrème fraiche och västerbottenost. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA somman så ofta säger
Krämig fläskfilégryta med hasselbackspotatis. & inbakad västerbottenost. smör. Inbakad västerbottenost. Stek i rikligt medsmör i en panna (i två omgångar, annars blir köttet lätt kokt i stället för brynt omman lägger allt i pannan på en gång) så det får fin färg på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.