1 olivoljaLammkebab
på spett 1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skala
och pressa vitlöken. Blanda färsen med vitlök, kryddor och ägg. Forma till avlånga kebaber. Lägg dem på oljade plåtar. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Stick in ett litet träspett i varje kebab och lägg upp på fat.
3. Skala
och pressa vitlöken. Blanda vitlök, persilja, citronskal och olivolja. Strö blandningen över kebaberna vid servering.
Dela på Twitter. Den här dressingen passar utmärk till bådekalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Bra för att de är rika på järn och ger därmed mer energi och motverkar trötthet. Bra för att det stärker immunförsvaret, stabiliserar blodsockret, motverkar cancer i munnen, matstrupen och magsäcken samt lungorna
Men det är ganska härligt att bli så berörd av musik att det inte gåratt hejda sig. Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.