Lammkebab på spettSpetten går bra att äta både kalla och varma.
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • lammfärs
  • 1 vitlöksklyftor
  • 1 salt
  • 1 spiskummin
  • 1 paprikapulver
  • 1 kummin, mald
  • 1 ägg
  • 1 bladpersilja, hackad
  • 1 citroner, rivet skal
  • 1 olivoljaLammkebab på spett 1. Sätt ugnen på 225°.
  • 2. Skala och pressa vitlöken. Blanda färsen med vitlök, kryddor och ägg. Forma till avlånga kebaber. Lägg dem på oljade plåtar. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min. Stick in ett litet träspett i varje kebab och lägg upp på fat.
  • 3. Skala och pressa vitlöken. Blanda vitlök, persilja, citronskal och olivolja. Strö blandningen över kebaberna vid servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.