Piroger med kyckling, bacon och svampHär kan du välja den svamp du tycker bäst om. Pirogerna passar bra att förbereda, frysa in och ha på lut i frysen.

Ingredienser

  • kycklingfiléer
  • bacon
  • svamp, t ex skogschampinjoner
  • salt
  • svartpeppar, grovmald
  • lätt crème fraiche
  • soja
  • bladpersilja, strimlad
  • ägg
  • ost, riven, lagrad, t ex västerbotten
  • 12 piroger Ingredienser 2 kycklingfiléer 140 g bacon 200 g svamp, t ex skogschampinjoner 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, grovmald 2 dl lätt crème fraiche 1 tsk soja 0,5 dl bladpersilja, strimlad Pensling: 1 ägg Garnering: 1,5 dl ost, riven, lagrad, t ex västerbotten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.