Vispa grädden tjock, blanda i den kondencerade mjölkenoch den hackade chokladen. Så här gör man. Jag förberedde också lite för en middag vi ska ha imorgon, jag gjorde bland annat en underbar glass, den är så god och enkel att göra på bara några minuter, man gör en grund glassoch tillsätter den smak man vill, tex lakrits, choklad eller bär
) Jag fick nämligen en förfrågan här på bloggen om rabarberrecept, och blev då inspirerad till att göra en helt laktosfri och sockerfri glass där den ena har smakav rabarber och den andra har smakavlemoncurd
Häll grädde ochmjölk i en kastrull och koka upp. under omröring ner gräddmjölken i äggvispet. Pynta med zoogodisar, dom blir så härligt hårda när dom legat på glassen någon minut
Jag har blivit helt galen i hemgjordglass. Blanda LemonCurdoch citron i en bunke till en slät smet, den ska vara på gränsen till sur/syrlig så att det inte blir för sött i kombination medglassen
Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Häll upp pajdegen på bordet och arbeta degen tills den blir smidig, kavla ut den med hjälp av en kaveloch täck in en ugnssäker pajform med degen
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Ni som följer bloggen vet att jag kämpat lite med att få till den här kakan. Det här blir mitt bidrag till Månadens sötsak på den alldeles förfärligt förträffliga bloggen Söta saker
Häll mjölkoch grädde i smöret och häll blandningen i äggsmeten. Men jag tror inte vintern är slut än i och för sig, men det är så jäkla härligt att känna att våren är på intåg
Blanda hälften av strösockret med ägg och äggula i en bunke. Sikta i de torra ingredienserna och blanda sen lite i taget av det rumstempererade smöret och till sist saltet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.