Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
Detta är säkert en vanlig kombination för många, men för oss var det nytt och alla tyckte det var en fantastisk förrätt, så jag vill verkligen dela med mig av den
Andra förslag på resträtter med kyckling hittar du här och här. Servera med sallad. Fördela broccolin och kycklingen i pajskalet, och smula getosten över
-) Till ochmed god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkade tomaternaoch lägg dom sen ovanpå
Lägg alla ingridienser utom ägget till pajskalet i natberedaren och mixa ihop till en deg, kläm ut degen i en ugnsform eller större pajform och vispa ägget och pensla skalet med
Ikväll blev det en omelett med bacon, soltorkade tomater, körsbärstomaterochgetost. Halvera tomaternaoch låt stekas tillsammans med soltorkade tomateroch bacon i några minuter
Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en paj och förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomaterochgetost
Koka upp vatten med salt och lägg i broccolin. Glutenfri pajdeg med ägg. Skär löken i klyftor och grovhacka tomaterna (där du har hällt av spadet och låtit dem rinna av lite)
Dela tomaternaoch lägg en halva i varje form. Fördela tapenade ochgetost i formarna. Vispa ihop ägg, grädde, timjan, salt och peppar och fördela i formarna
Ta ut och pensla smördegen med ägg. Om du inte ska servera direkt, vänta med att lägga på all topping. Strö på lite flingsalt på tomaternaoch ringla eventuellt över lite honung i tunn stråle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.