Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkade tomater och örtkryddor. Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Denna gång fick soltorkade tomater, champinjoner, squash och paprika samsas i grytan. De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök ochbacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.