För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
-) Till ochmed god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkadetomaternaoch lägg dom sen ovanpå
Klipp persilja över och på med riven ost. Hacka tomat ochparmaskinkaoch fördela ovanpå. Ledig dag betyder tvätta och sortera tvätt, förbereda blogginlägg, promenera, handla och förbereda helgen
I fredags provade vi fläskfilén och kombinerade detta med lite parmaskinkaoch soltorkad tomat. fortsätt tills alla skåror är fyllda med skinka och soltorkad tomat
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Börja med att röra ihop pajdegen, om ni använder flytande margarin så kan den röras ihop för hand, annars rekommenderar jag att använda degkrokarna med handvispen eller matberedaren
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.