Bred ut pesto och fördela spenat, fetaostoch strimlade soltorkadetomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 200 g Fetaost. 1 dl SoltorkadeTomater
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Fetaost biffar medsoltorkadetomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
-) Till ochmed god att äta på kall i lördags. *Ta ut och låt svalna liten stund, häll sen i kycklingblandningen och klipp/skär dom soltorkadetomaternaoch lägg dom sen ovanpå
Lägg allting i en bunke och mixa till en slät sås. Pasta och pesto är jättegott att äta även kallt, och det fungerar bra som en grund till en matig pastasallad
Lägg alla ingridienser utom ägget till pajskalet i natberedaren och mixa ihop till en deg, kläm ut degen i en ugnsform eller större pajform och vispa ägget och pensla skalet med
Fördela spenat, feta ochsoltorkadetomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Jag blandade potatisen först med crème fraiche och pesto, sedan lade jag till resten. Blanda försiktigt om potatis, mozzarella, lök, soltorkadetomater, körsbärstomater, sparris och riven parmesan i skålen med crème fraiche och pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.