Recept: Paj med quorn, pesto, soltorkade tomater och fetaost
Food and health in my way
Food and health in my way
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdegen
  • 2 dl dinkelfullkornsmjöl
  • 3 msk sesamfrön
  • 25 g smör (ca 1/2 dl)
  • 1 dl kesella
  •  
  • Fyllningen
  • 200-300 g fryst spenat
  • 2 stora pressade vitlöksklyftor
  • 300 g quornbitar
  • 2 dl grovrivna morötter
  • 1 dl hackade soltorkade tomater
  • 75 g fetaost
  •  
  • Toppingen
  • 3 ägg 2 dl mjölk
  • 3/4 dl grön pesto (eller röd)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.