En smakrik och frisk vegetarisk paj. Ingredienser pajdeg. Börja med lökblandningen, därefter soltorkadetomateroch oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Häll alla ingredienser till pajskalet i en bunke och blanda med händerna. Men eftersom jag föredrar paj utan äggstanning framför pajmed äggstanning gjorde jag min egen tolkning
Det är både synd och dyrt att slänga mat och mycket trevligare att göra en paj av allting istället. Paj, en något bortglömd kategori bland maträtter men ack så gott
Briepajmedsoltorkadetomateroch pesto (LCHF). och ofta gör jag Västerbottenostpaj, men i år provade jag en ny variant med influenser från Italien som blev en riktig höjdare
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkadetomaterochfetaostoch den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Bred ut pesto och fördela spenat, fetaostoch strimlade soltorkadetomater över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. 200 g Fetaost. 1 dl SoltorkadeTomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.