Ingredienser Portioner: 4 2 vitlöksklyftor 600 g strimlad kycklinglårfilé 2 msk olja 2 msk sesamfrö 2 morötter 1 liten purjolök 250 ml teriyakisås 1 dl vatten 150 g sockerärtor 1 litet isbergssalladshuvud Till servering ris Lägg till i inköpslistan
Lägg tillbaka kycklingen och tillsätt fond, kokosmjölk och chilisås. 500 g kycklinglårfilé. 12 dl sallads- eller purjolök, finstrimlad. 5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond. 14 portioner kokt ris och valfritt gröntSkär kycklingen i fina bitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan. Låt allt koka sakta i ca 20 minuter tills kycklingen är genomkokt
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.