salt och peppar. klyftpotatis. 100 g körsbärstomater. 5 dl matlagningsgrädde. 1 dl lätt crème fraiche. 5 dl hackadpersilja. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st gul lök 100 g körsbärstomater 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl matlagningsgrädde 1 dl lätt crème fraiche 0. 5 dl hackadpersiljasalt och pepparServera med. klyftpotatis Det här behövs till 2 port
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarinsalt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Skala och klyfta löken och låt den fräsa med kycklingen. Skär varje filé i tre bitar. Tillsätt matlagningsgrädde, crème fraiche, fond, mango chutney och sambal oelek och koka upp
Gillar du curry. Ja då ska du absoluttestadetta recept. Lättlagat men ändå så gott. Medan du steker upp kycklingen så puttrar curryriset i sin kastrull och härliga dofter sprider sig i köket
Tillsätt smulad buljongtärning, mango chutney och koksmjölken. Bryn bitarnahastigt och lägg åt sidan. Fräs lök och äpple i olja med vitlök och kryddor i en rymlig gryta
Bubblande het kycklinggryta. Snabblagad är den också… Om ni tycker det innehåller för mycket grädde går det naturligtvisbraattbyta ut till lättarealternativ
Bryn lök, vitlök, ingefära, salladslök, vattenkastanjer och paprikanågra minuter. Skär kycklingen i finabitar och bryn den i oljan och lägg den sedan åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.