Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smak av soltorkadetomateroch oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Montera burgaren med brödet, burgarna, bifftomater, spenat, kålsallad och dressing. Kycklingburgare. Salta och peppra på bägge sidor och stek i panna med olja
I medtomaternaoch persiljan. På med en klick smör och bryn med löken. Häll av oljan ur tomaterna. Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på
Aromsmör medsoltorkadetomater till. Koka upp vatten och lägg i torkade tomater, låt stå en halvtimme för att salta ur och svälla, skölj med kallt vatten och låt rinna av
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Färskost med marinerade soltorkadetomater. Mixa tomater, basilika och ostmassa med stavmixer. Låt stå tills det kallnar, häll av vatten och blanda med marinaden
Fördela spenat, feta ochsoltorkadetomater i bröden och toppa med kycklingpinnarna. Smält smör i en stekpanna och stek kycklingpinnarna tills de är genomstekta och har ordentligt med färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.