Kycklingburgare500 g Kronfågel kycklingfärs salt svartpeppar olja, till stekning 1 bifftomat, skivad ca 30 g babyspenat, sköljd 4 hamburgerbröd (gärna lite grövre)
Citronmarinerad rödkål200 g rödkål, finstrimlad 2 tsk salt 3 msk citronjuice 2 msk rapsolja
Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smak av soltorkade tomater och oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater ochbabyspenat i Recept kommer här nedanför
Smaka av såsen och red sedan av den med lite maizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlök och soltorkade tomater mjukna i smöret
Gärna på det här sättet där lårens skinnskida först steks frasig innan de puttrar vidare i en sås med smaker från tomat, bacon, vitt vin, lagerblad, kanel (
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.