Kör smör, mjöl och vatten i en matberedare till en jämn deg och lägg den kallt. Sätt ugnen på 275º. Kavla ut degen och kläd en smord pajform, 22 cm i diameter med den
När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
Pajbotten. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Krossa Digestivekexen genom att lägga dem i en plastpåse och rulla en kavel över kexen tills de har blivit till ett fint mjöl
Obs. Ypperlig att göra dagen innan man ska servera den. Ingredienser. 150 g digestivekex50 g rumstempererat smör400 g Philadelphia Naturell Original2 dl strösocker4 st ägg0
Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Typ som i den här citronpajen. Sommar. Sol. Gul. Citron. Citron är så himla härligt i bakverk, inte bara för den härliga färgen men också för att syrligheten i citroner gör sig perfekt med det söta
Amerikansk Coleslaw PrintFörfattare. 4Ingredienser1 litet vitkålshuvud1 röd paprika1 grön paprika2 tsk sambal oelek2 dl majonnäs1 stor citron, saften1 tsk Coleman's Senapspulver1 msk vit balsamvinäger½ dl amerikansk senap (French's eller Heinz)1,5 dl krossad ananas1 kruka klippt korianderInstruktionerSkär vitkål och paprikor med mandolin eller i matberedare med skivinsats
En citronpaj som jag ska ta med till mormor i eftermiddag. Citronpaj. 8 juni 2014, 14. 24. När det är varmt och soligt blir jag sugen på allt som har med frukt och bär att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.