Jag blandade potatisen först med crème fraiche och pesto, sedan lade jag till resten. Blanda försiktigt om potatis, mozzarella, lök, soltorkade tomater, körsbärstomater, sparris och riven parmesan i skålen med crème fraiche och pesto
soltorkade tomater, pesto, mozzarella, basilika. Fyll kycklingen med ost ochtomater. Mjuk och tillgivet drickvänlig smak med diskret ton av vanilj, kakao och rostade fat i lätt men ändå välmatad modern veronestil
Dela tomaternaoch blanda dem med övriga ingredienser i en stor bunke. Gör så här Börja medtomaterna. Lägg dem med snittytan uppåt på en plåt med bakplåtspapper
Fyll med skivad mozzarella, pesto och strimlade soltorkade tomater. Smörj en ugnssäker form med olivolja, lägg ner de fyllda kycklingbrösten, lägg ner lite pesto och torkade tomater runt om och häll över grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.