5-6 ingredienser
som jag har gjort här men tar man bort fett, salt och socker som alla är inprogrammerade smaksättare sen långt tillbaka i tiden så blir maten tråkig och smaklös. Så vad jag gör är tillsätter kryddor och örter för att lura smaklökarna. Och det tar dig ca 3 månader att ställa om kroppen från vad du nu bestämmer dig att sluta med, om det nu är fet eller salt mat, sluta röka, dricka alkohol, börja träna, gå ner i vikt eller till och med gå upp i vikt som är svårare än att gå upp i vikt för dem som vill. Jag har väldigt svårt för att laga smaklös, tråkig mat för det smakar ju inget, och mat ska man njuta av och inte bara äta för att man måste.Men jag är alltid glad för konstruktiv kritik.
120 gr
torsk
20 gr
hackade soltorkade tomater
0.3 dl
matla
2 stora
matskedar
1 matsked
flytande
grönsaks fond
50 gr
färsk spenat fettuccine
2 minuter
sen bryt sönder fisken och allt koka ner i ca
2 minuter
sen sila av vattnet från fettuccinen och blanda i den i grytan och servera
Rör ner bladspenatoch parmesanost alldeles innan servering. Skär kycklingfiléerna i små bitar, ta oljan från de soltorkadetomaternaoch fräs kycklingen i den
Smaka av med salt och peppar och vänd sedan ner resterande spenat. Den här måltiden innehåller många av mina favoriter, såsom färsk spenat, soltorkadetomateroch parmesan
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.