Torsk och spenat fettuccine pasta med soltorkad tomat kesella sås.
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5-6 ingredienser som jag har gjort här men tar man bort fett, salt och socker som alla är inprogrammerade smaksättare sen långt tillbaka i tiden så blir maten tråkig och smaklös. Så vad jag gör är tillsätter kryddor och örter för att lura smaklökarna. Och det tar dig ca 3 månader att ställa om kroppen från vad du nu bestämmer dig att sluta med, om det nu är fet eller salt mat, sluta röka, dricka alkohol, börja träna, gå ner i vikt eller till och med gå upp i vikt som är svårare än att gå upp i vikt för dem som vill. Jag har väldigt svårt för att laga smaklös, tråkig mat för det smakar ju inget, och mat ska man njuta av och inte bara äta för att man måste.Men jag är alltid glad för konstruktiv kritik.
  • 120 gr torsk
  • 20 gr hackade soltorkade tomater
  • 0.3 dl matla
  • 2 stora matskedar
  • 1 matsked flytande
  • grönsaks fond
  • 50 gr färsk spenat fettuccine
  • 2 minuter sen bryt sönder fisken och allt koka ner i ca
  • 2 minuter sen sila av vattnet från fettuccinen och blanda i den i grytan och servera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.