Kyckling- och baconpaj
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • pajdeg
  • 11 st rödlök
  • 11 msk smör
  • 12 st kycklingfil
  • 1140 g bacon
  • 11 st vitlöksklyfta
  • 12 dl riven ost
  • 13 st ägg
  • 12.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 salt
  • 11 st röd paprika
  • 1 rucola
  • 1 pajdeg valfri Fyllning: 1 st rödlök 1 msk smör 2 st kycklingfil 140 g bacon 1 st vitlöksklyfta 2 dl riven ost Äggstanning: 3 st ägg 2.5 dl matlagningsgrädde salt peppar 1 st röd paprika Servering: rucola Ugn: 225°Gör en valfri pajdeg.
  • 1 Fyllning: Skala och hacka löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Strimla kyckling och bacon och stek tillsammans med löken. Tillsätt pressad vitlök. Strö osten i det förgräddade pajskalet och lägg i fyllningen.
  • 1 Äggstanning: Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar och häll i pajskalet. Strö över strimlad paprika och grädda i 40 minuter. Servera med rucola.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.