Tryck ut degen i en långpannaoch nagga pajskalet med en gaffel. Ni kanske ska ha gäster över och då är det perfekt att bjuda på denna supersmarriga tacopaj
salt och peppar. klyftpotatis. 250 g kycklingfilé. 5 st citron. 1 msk kycklingfond. 5 dl matlagningsgrädde. 1 dl lätt crème fraiche. 5 dl hackad persilja. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl matlagningsgrädde 1 dl lätt crème fraiche 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med. klyftpotatis Det här behövs till 2 port
Pressa ut den ordentligtoch se till att den kommer upp högt på kanterna. Börja med pajdegen, blanda alla ingrediensertill degen ibakmaskin eller för hand
Lägg degen ispringformenoch täck botten och väggar. Salta och peppra. Arbeta ihoptill en smidig deg. Ställ pajskalet i frysen medan du förbereder fyllningochäggstanning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.