Ta upp kycklingen. Fräs curryni en kastrull med smör. Ta bort skinnet och ta loss köttet från benen. Späd med kycklingbuljong och grädde, litei taget, under ständigomrörning
olja tillstekning. ev färsk chili och gröna oliver. 4 kycklingklubbor. 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk). 4 klyftor vitlök. 2 citroner. 2 msk äppelcidervinäger. 2 tsk chili- eller paprikapulver. 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också). 4 kycklingklubbor 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk) 6 gula lökar 4 klyftor vitlök 2 citroner 2 msk äppelcidervinäger 2 lagerblad 2 tsk chili- eller paprikapulver 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också) salt, peppar ca 2 dl vatten olja tillstekning ev färsk chili och gröna oliver
Skär kycklingenibitar. Blanda ihop alla ingrediensertillmarinaden och ställ åt sidan. Täck med plast och låt gärna kycklingenmarinerasi kylen några timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.