600 g
blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash
Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk torkad rosmarin 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk dijonsenap ½ tärningar köttbuljong 1 msk hackad färsk persilja Ugnstekta grönsaker: 400 g potatis 600 g blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé 2 pkt à 120-140 g bacon salt svartpeppar ca 100 g lagrad ost. ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé
Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilénmedsåsen, så att tomaterna blir ljumma. Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsenoch tomaterna över pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.