Fläskfilé med sås och ugnsstekta grönsaker
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 tsk Arla® Svenskt Smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk torkad rosmarin
  • 2½ dl Kelda® mellangrädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • ½ tärningar köttbuljong
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • 400 g potatis
  • 600 g blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fläskfilé 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 tsk torkad rosmarin 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk dijonsenap ½ tärningar köttbuljong 1 msk hackad färsk persilja Ugnstekta grönsaker: 400 g potatis 600 g blandade rotfrukter t ex morötter, rödlök, squash 2 tsk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.