Stek kycklingfiléerna i bitar, salta o peppra. Häll såsen över kycklingen. Jag tycker att det räcker med saltet som man använder när man steker kycklingen och det som finns i salladskryddan, men vill man ha väldigt salt mat så kan man salta såsen lite också
Inlägget Lättlagad thaigryta med kyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN. på pad thai 4-6 portioner 4 st kycklingfiléer 2 burkar kokosmjölk (400 ml per burk) 1-3 msk röd curry (beroende på hur stark du vill ha grytan) 2 vitlöksklyftor 1 msk riven färsk ingefära 1 st rödlök 1 röd paprika 1 liten zucchini 2 st morötter 1-2 tsk fisksås (kan uteslutas) 3 kvistar thai- eller vanlig basilika Salt Olja till stekning Gör såhär. Lägg hela kycklingfiléer i pannan och stek på hög värme, ca 2-3 min på varje sida. 4 st kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.