1 st
kyckling ca 1,3 kg 2 l vatten 1 msk salt 0.5 st purjolök 1 st morot 1 st lagerblad 1 tsk vitpepparkorn persiljekvist timjankvistar Currysås: 2 tsk curry 2 msk smör 2 st schalottenlökar 1 st äpple 2 msk vetemjöl 2 dl kycklingbuljong från kokningen 2 dl grädde salt peppar Servera med: kokt ris sockerärtor Det här behövs till 4 port:
4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.