Tjoho, fredag. och snart helg. ). Då tänker jag ta dagen som den kommer. Luffa runt i raggsockor, ta en promenad i friska luften och förhoppningsvis få lite energi från solen
I en skål, vänd runt kycklingvingar med solrosolja och krydda med havssalt och svartpeppar. När kycklingvingarna är genomstekta, vänd ner dem i skålen med glaze och kasta runt tills de är täckta
Mät upp mjölet i en bunke, lägg i kylskåpskallt Milda skuret i mindre bitar. Finfördela fettet i mjölet, med en gaffel, fingertopparna eller i en matberedare, till en smulig massa
Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingar med smak av lime, ingefära och chili. Rör om och låt lagen stå och dra medans du gör kycklingvingarna och de grillas
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. Så här gör du 30 minuter Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och citronsaft och låt marinera över natten
Det börjar bli dags att skörda årets grönsaker, det växer så det knakar. Av en grannfru fick jag två stora squash och då passade jag på att göra en gratäng med lite hetta i
Blanda samman ingredienserna till marinaden i en påse och vänd i kycklingvingarna. 700 g kycklingvingar. 5 tsk salt 1 msk örtkrydda 700 g kycklingvingar Ugn
Idag tänkte jag påminna om dessa goda kycklingvingar, som man lätt lagar i ugnen. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och häll den i en påse och lägg i kycklingvingarna
Det var jag igår när föräldrarna jobbade och det enda som fanns kvar i frysen var kycklingvingar. Jag ska vara ärlig, jag brukar verkligen inte tycka om kycklingvingar, kött med ben i överhuvudtaget är inget för mig
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 69 16 kycklingvingar. Så här gör du 30 minuter Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och citronsaft och låt marinera över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.