Kryddstarka kycklingvingar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg kycklingvingar
  • havssalt och svartpeppar
  • 2 msk solrosolja
  • 1 kruka korianderblad
  • rostade sesamfrön
  • salladslök, fint skivad
  • 4 msk smör
  • 3 klyftor vitlök, fint rivna
  • 1 bit ingefära, stor som en tumme, fint riven
  • 4 msk honung
  • 6 msk sriracha (stark chilisås)
  • 1 msk soja
  • 1 lime, saft av
  • 1 gurka
  • 4 msk risvinäger
  • 2 msk strösocker
  • 1 liten rödlök, finskuren
  • salt och nymalen peppar
  • kokt ris
  • 1,5 kg kycklingvingar havssalt och svartpeppar 2 msk solrosolja
  • Garnering1 kruka korianderblad rostade sesamfrön salladslök, fint skivad
  • Glaze4 msk smör 3 klyftor vitlök, fint rivna 1 bit ingefära, stor som en tumme, fint riven 4 msk honung 6 msk sriracha (stark chilisås) 1 msk soja 1 lime, saft av
  • Gurksallad1 gurka 4 msk risvinäger 2 msk strösocker 1 liten rödlök, finskuren salt och nymalen peppar
  • Servering kokt ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.