Det börjar bli dags att skörda årets grönsaker, det växer så det knakar. Av en grannfru fick jag två stora squash och då passade jag på att göra en gratäng med lite hetta i
Ingredienser Portioner. 4 1 kg kycklinglår 1 msk olja salt och peppar 4 port ris eller annat gryn Grönsaker 250 g pak choi 150 g sockerärter 2 msk färsk riven ingefära 1 msk olja 2 msk soja 1 msk sesamfrön 1/2 dl sweet chilisås 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sätt ugnen på 200 grader. Skär bort överflödigt skinn och fett på undersidan av kycklinglåren. Salta och peppra och lägg dem med skinnet upp i en rymlig ugnspanna
Jag river av ännu ett asiatiskt recept när jag ändå är i farten. Jag har under en tid scannat runt bland lite koreanska recept som känns överkomliga att tillaga här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.